Skip to content

Honkbal Junioren 1 Kampioen 2018

Junioren 1 van honkbalvereniging the Red Caps zijn dit seizoen terecht kampioen geworden in de 2e klasse. Het hele seizoen hebben zij bovenaan gestaan met als belangrijkste concurrent de Domstad Dodgers uit Utrecht.  De eerste wedstrijd thuis tegen de Dodgers verloren ze, maar op 15 september wonnen zij de belangrijke uitwedstrijd met 7-8.

Belangrijk, want de Dodgers moesten winnen om gelijk te komen met the Red Caps. Wat een ontlading na afloop; het kampioenschap kwam steeds dichterbij! Met nog twee wedstrijden te gaan mochten de Dodgers niet meer verliezen om zicht te blijven houden op de eerste plek. Helaas voor hen verloren zij hun één na laatste wedstrijd tegen stadsgenoot UVV. Daarmee was het kampioenschap voor the Red Caps een feit!

Timo vd Berg, Timo Alfrink, Joel Cornelia, Wouter van Donge, Rick van Leeuwen, Dylan Ward, Jarno Scheffer, Harvey Slagter, Rick van Deutekom, Pepijn Esveldt en coach Jacques Knopf; wat een fantastisch seizoen, wat een mooie wedstrijden en wat een geweldige prestatie!
 
Ernst, Edward,Frederik,Mark, Ries, Wim, Jorrit, Casper en Jos; bedankt voor jullie betrokkenheid als scheidsrechter, invalspeler en/of vervangend coach. Op naar het volgende, hopelijk net zo mooie en succesvolle, seizoen in de 1ste klasse!