Beste Vrienden van The Red caps

Altijd graag iets extra's willen doen voor de The Red Caps, dan is dit je kans. Wij bieden je de mogelijkheid om meer te betekenen voor onze Club, namelijk via de "Club van 50 (+)". De Club van 50 (+) moet een club worden van enthousiaste leden, oudleden etc die The Red Caps een warm hart toedragen. Door middel van een financiële bijdrage van € 50,- per jaar steunen zij initiatieven om de club verder te helpen. 

Doel
Het doel van de Club van 50 (+) is om geld in te zamelen voor investeringen waardoor uiteenlopende wensen vervuld worden die binnen de vereniging leven. Kenmerkend is dat het geld steeds aan een project wordt besteed waarvan ieder lid, van jong tot oud profiteert. Te denken val aan: inrichting kantine, spelmateriaal, clinics. Etc etc. 

Lid worden
Je kunt op een eenvoudige manier lid worden van de Club van 50 (+). Het enige wat je hoeft te doen is met deze link het Inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar Ronald van de Bunt. Hierbij machtig je The Red caps om jaarlijks ( minimaal € 50,--) van jouw bankrekening af te schrijven. 

Lid zijn
De belangrijkste reden om lid te worden is natuurlijk de ondersteuning The Red Caps. Maar de Club wil ook graag wat terug doen voor zijn leden. Hieronder de belangrijkste activiteiten: 

- Jouw naam wordt vermeld op het "leden van de club van 50(+)" bord in de kantine en ook op de website. 
- Er wordt een avond georganiseerd met achtergrond informatie, en waarbij overlegd kan worden hoe de gelden besteed gaan worden. 
- Eén keer per jaar krijg je een uitnodiging voor de familiedag met BBQ 
- Je krijgt informatie over de inkomsten en bestedingen van de Club van 50 (+) middels een nieuwsbrief die jaarlijks verschijnt, en waarbij de plannen voor volgend jaar worden vermeld.

 

 

Leden van de Club van 50(+)
 -  Eli Blom  -  Evert Jan Reemst  -  Pascal van Tielraden
 -  Robbert Scheffer  -  Steef Grimbergen  -  Bert Vivié
 -  Jan Burgwal  -  Frits van Dijk  -  Jaap Ijdo
 -  Ronald van den Bunt  -  Leo Kerkhof  -  Hans Goossens
 -  Gert Jan Smink  -  Henk Bellinga  -  Ronald Knopf
 -  Hans Hamersveld  -  Edith Knopf  -  Jacques Knopf
 -  Joop Welter  -  Erik Biel  -  Erna Biel
 -  Geert Slagter  -  Anton-Peter Boer  -  Boudewijn v Leeuwen
 -  Dirk Slagter  -  Andre Hakvoort  -  Edwin van Drie
 -  Jan Brandsen  -  Kees Hofland  -  Hans van Donge
 -  Sidney Verdonk  -  Raimond Eppink  -  Iwan van Eenbergen
 -  Joost Wiering  -  Michael van der Sman  -  Saskia Sjardin
 -  Maartje Backus  -   -   -   -