Beeball

Gooien en slaan met een zachte bal is wat elk jongetje en meisje wel eens heeft gedaan. Alleen of met je vriendje een bal gooien of vangen en dan in spelvorm. Bij The Red Caps is dit mogelijk als teamsport en dat noemen we Beeball.

Beeball is juist voor de jonge kinderen die willen leren honkballen. Het kind kan in alle vrijheid een teamsport ervaren, begeleid door ervaren trainers waar vaak een ouder het leuk vind om de wedstrijden te coachen.

Ouder en kind kunnen samen leren om de verschillende disciplines onder de knie te krijgen. Het gooien, vangen en slaan van de beeball zal op een speelse wijze eigen worden gemaakt. Tijdens de trainingen raken ouder en kind snel vertrouwd met de bal, handschoen en slaghout. Bescherming van het hoofd tijdens het slaan bestaat uit een helm.
Het veld met drie honken is zeer goed te overzien en men kiest er voor om te slaan vanaf een paaltje. Elke speler komt aan slag want samenwerking, leuke omgang en plezier staan voorop.

Is uw kind tussen de 5 en 10 jaar en zou uw zoon of dochter een 5-tal proeftrainingen willen meemaken dan kunt u dit kenbaar maken via Beeball@redcaps.nl