Beste Vrienden van The Red Caps


Altijd graag iets extra's willen doen voor de The Red Caps, dan is dit je kans. Wij bieden je de mogelijkheid om meer te betekenen voor onze Club, namelijk via de "Vrienden van The Red Caps". De Vrienden van The Red Caps moet een club worden van enthousiaste leden, oudleden etc die The Red Caps een warm hart toedragen. Door middel van een financiële bijdrage van  minimaal € 50,- per jaar steunen zij initiatieven om de club verder te helpen. 

Doel
Het doel van de Vrienden van The Red Caps is om geld in te zamelen voor investeringen waardoor uiteenlopende wensen vervuld worden die binnen de vereniging leven. Kenmerkend is dat het geld steeds aan een project wordt besteed waarvan ieder lid, van jong tot oud profiteert. Te denken val aan: inrichting kantine, spelmateriaal, clinics. Etc etc. 

Lid worden
Je kunt op een eenvoudige manier lid worden van de Vrienden van The Red Caps. Het enige wat je hoeft te doen is met onderstaande link het inschrijfformulier te downloaden, deze in te vullen en te mailen naar Ronald van de Bunt. Hierbij machtig je The Red caps om jaarlijks ( minimaal € 50,--) van jouw bankrekening af te schrijven. 
Link inschrijformulier: Inschrijfformulier 
Link mailadres:           Ronald van de Bunt
 

Lid zijn
De belangrijkste reden om lid te worden is natuurlijk de ondersteuning The Red Caps. Maar de Club wil ook graag wat terug doen voor zijn leden. Hieronder de belangrijkste activiteiten: 

- Jouw naam wordt vermeld op het "Vrienden van The Red Caps" bord in de kantine en ook op de website. 
- Er wordt een avond georganiseerd met achtergrond informatie, en waarbij overlegd kan worden hoe de gelden besteed gaan worden. 
- Eén keer per jaar krijg je een uitnodiging voor de familiedag met BBQ 
- Je krijgt informatie over de inkomsten en bestedingen van Vrienden van The Red Caps middels een nieuwsbrief die jaarlijks verschijnt, en waarbij de plannen voor volgend jaar worden vermeld.

 

 

Leden van de Vrienden van The Red Caps
Eli Blom Evert Jan Reemst Pascal van Tielraden
Robbert Scheffer Bert Vivié Jan Burgwal
Frits van Dijk Ronald van den Bunt Leo Kerkhof
Hans Goossens Gert Jan Smink Ronald Knopf
Hans Hamersveld Edith Knopf Jacques Knopf
Joop Welter Erik Biel Erna Biel
Geert Slagter Boudewijn v Leeuwen Dirk Slagter
Andre Hakvoort Edwin van Drie Jan Brandsen
Kees Hofland Hans van Donge Sidney Verdonk
Raimond Eppink Joost Wiering Saskia Sjardin
Maartje Backus Roger van Overloop Marcel Raats
Floor van Dijk Ingrid van Vliet Tim Hendriks
Maurits Oey Diedeke van Wijk