Wedstrijden op sportlink 

Zoals tijdens ALV 2019 al was aangekondigd worden de wedstrijdoverzichten van 2020 niet meer op de site getoond.
Dit omdat deze overzichten ook prima op sportlink te zien zijn, per team maar ook per vereniging, ook de uitslagen zijn zichtbaar.
Op de Red Caps site is bij het team ook een link naar de Knbsb programma en standen pagina aanwezig.

Om alle wedstrijden en uitslagen van alle teams te zien ga je als volgt te werk in sportlink:

1 in het menu kies je voor zoeken en op het vervolgscherm kies je dan vereniging je geeft daar een deel van de naam weer (bijvoorbeeld red) en Red Caps verschijnt al
2 Deze selecteer je, als je dit vaak doet kun je daar ook beter een favoriet van maken door niet op zoeken maar op favorieten te klikken. De favorieten (teams maar ook verenigingen staan in de app onderin je scherm)
3 in het vervolg scherm kun je dan het programma van de de rest van het seizoen zijn, maar ook de uitslagen.

Ook kun je nu een team selecteren en de stand in de poule van dit team bekijken.

Mocht iemand nog andere tip&tricks zien laat dat dan weten via info@redcaps.nl dan worden ze aan deze pagina toegevoegd

Toevoeging:

Vanaf april-2021 heeft The Red Caps een abonnement op het dataservice pakket van Sportlink, hiermee is het mogelijk de actuele data vanuit sportlink op de site van The Red Caps te plaatsen, Vanaf begin juli zijn op de homepagina de wedstrijden van de komende 14 dagen te zien, en op de teampagina's zijn de stand, de komende wedstrijden en de uitslagen te zien.
Grote voordelen hiervan is dat de data maar op 1 plaats word bijgehouden, zodra bijvoorbeeld via de sportlink app een wedstrijd wordt afgelast dan is dat ook direct op onze site zichtbaar.