Ben jij tussen de vijf en acht jaar oud en lijkt honkbal je een leuke sport? Kom dan gezellig bij ons Beeball team kijken. Beeball is een hele gezellige vorm van honkbal voor de aller jongsten. Wij vinden het belangrijk dat het tijdens de training leuk en gezellig is en dat we lekker samen spelen. Tijdens een training mag je slaan, gooien, vangen en ook tikken. Daarnaast is honkbal ook een echte familie sport. Je ouders mogen dus ook mee doen.

The Red Caps hebben al heel veel Beeball teams gehad en veel van onze oud Beeballers spelen nog steeds. Nu hebben we een hele nieuwe lichting klaar staan om te beginnen, en daar zoeken we nog extra teamgenootjes voor. Binnen onze club staan plezier, sportiviteit en gezelligheid voorop. Dit voel je ook als ouder wanneer je door de toegangshekken loopt, en ook maar een teen op het veld zet.

Klinkt Beeball nou heel erg leuk? Dan kan je altijd het veld op lopen op woensdag van 17:00 tot 18:00 (tijden kunnen veranderen). Ben je negen jaar of ouder en wil je wel honkballen? 

Stuur dan een mailtje naar Proeftraining

Tot snel bij The Red Caps