Header

Clinic bij The Red Caps

Op zondag 18 februari tussen 10.00 - 12.30 uur geven we een clinic voor kinderen en jeugd tussen de 9 en 18 jaar. 

Deze clinic zal ondersteund worden door twee spelers van TeamKingdomNL. Shairon Martis en Scott Prins zullen die ochtend aanwezig zijn. Ze geven tips, laten zien hoe je je techniek kunt verbeteren, laten starters kennismaken met onze leuke sport, delen handtekeningen uit en staan klaar om op de foto te gaan met de deelnemers.

De clinic is voor leden van The Red Caps, ervaren of beginner, voor leden van clubs in de omgeving, maar ook voor vriendjes, vriendinnetjes, (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, klasgenoten, enzovoort die het leuk vinden om ook een keer mee te doen.

Deelname is gratis.

Er is plaats voor maximaal 60 deelnemers en vol=vol, dus wees er snel bij. We schrijven in op volgorde van het tijdstip van aanmelden.
Opgeven kan door een mail te sturen naar clinic@redcaps.nl. Vermeld daarin de naam van de deelnemer(s) en de leeftijd(en).
De inschrijving sluit op zondag 4 februari of eerder als de clinic vol is. Zodra wij alle inschrijvingen hebben ontvangen, maken we een indeling en laten we je weten in welk tijdvak we je verwachten in sporthal Achterveld
Als je vragen hebt, laat het dan vooral weten.

Wees er snel bij.