SCHOLEN HONKBAL TOERNOOI 2024

We kijken terug op een fantastische dag! Vrijdag 10 mei hebben 26 kinderen zich verzameld bij The Red Caps om te strijden voor de hoofdprijs: bowlen met de hele klas. Vanuit SNO en SportXperience Leusden is er in de aanloop naar het Scholen Honkbal Toernooi in de gymlessen aandacht besteed aan deze leuke sport.

De Kla4 was sterk vertegenwoordigd met twee teams, de Brink met één team en er was een mixteam met kinderen die zich los hebben aangemeld.

We konden geen betere dag wensen: het weer was heerlijk, er waren veel ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's en juffen aanwezig om de teams aan te moedigen. De sfeer zat er goed in.

Tussen de wedstrijden door konden de kinderen oefenen in onze slagkooi, onder begeleiding van drie van onze jeugdspelers. We hebben zelfs wat ouders betrapt die ook wilden slaan!

EHBO Achterveld was aanwezig met twee vrijwilligers voor eventuele ongelukken, en Jumbo Wahle heeft het Scholen Honkbal Toernooi gesponsord, met onder andere gratis flesjes water en fruit.

DANK:
We bedanken de scholen, de kinderen die mee hebben gedaan, het enthousiaste publiek, Jumbo Wahle, EHBO Achterveld en de kantinecommissie van The Red Caps. Ook bedanken we specifiek Red Cappers Chiel, Deborah, Lisa, Gijs, Bram, Laszlo, Tim, Sidney en Jessica voor hun hulp op de dag zelf.

SAVE THE DATE
Zet het alvast in je agenda: 30 mei 2025 is de volgende editie van het Scholen Honkbal Toernooi!

Namens de organisatie van het Scholen Honkbal Toernooi,

Alex, Ingrid, Marjolein, Simone en Joëlle