Header

Verslag clinic Bij The Red Caps 18 februari

Lieve Red Caps en Red Cappers,

Wat een paar weken geleden begon met een appje in de voorzitters app van midden Nederland is vandaag op een geweldige manier uitgevoerd. 
Wij als The Red Caps hebben op 18 februari een clinic gehost voor 61 deelnemers uit de regio en daarbuiten. Dit met ondersteuning van de internationals Scott Prins en Shairon Martis.

Donderdag 22 februari verwachten wij een artikel in het AD, maar wij wilden niet tot dan wachten om onze dank uit te spreken aan iedereen die bij deze clinic betrokken is geweest. 
Onze dank gaat uit naar alle spelers die vandaag mee hebben gedaan, alle ouders die hen begeleid hebben, alle vrijwilligers die vandaag een stationnetje voor hun rekening hebben genomen, 
en alle mensen die zich achter de schermen met de organisatie bezig gehouden hebben.

Zondagochtend was een perfect voorbeeld van wie wij zijn als club en waar we voor staan. Wij zijn een club die bij uitstek in staat is om passie over te brengen aan de jeugd. 
Wij doen dit op een ongedwongen, vrijblijvende en vooral bevlogen manier. Kijkend naar ons 40+ jarig bestaan als kleine, dorpse club zijn wij onder de indruk van het talent dat door de jaren heen hun start bij ons heeft gehad. 
In onze geschiedenis hebben wij meerdere spelers geleverd aan talenten programma’s, hoofdklasse en mogelijk een toekomstig MLB’er. Deze spelers vinden linksom of rechtsom altijd weer hun weg naar hun vertrouwde “thuishonk”: The Red Caps. Dat zorgt ervoor dat wij altijd kennis en kunde in huis hebben.

Zondagochtend zagen we de overdracht van passie en techniek weer in volle glorie. Een uitgedachte hoofdlijn met daarbinnen de ruimte voor coaches om een stapje links of rechts te zetten. Die ruimte werd geweldig benut door de vrijwilligers en nog beter ingevuld dan dat we ooit hadden kunnen plannen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we alle spelende deelnemers een ochtend hebben bezorgd die ze niet meer zullen vergeten. Zij ontwikkelen door middel van activiteiten zoals zondagochtend dezelfde passie die wij bij onze vrijwilligers zagen, en wij hopen dat zij in de toekomst ook aan het spelletje teruggeven zoals wij dat vandaag gedaan hebben. 
De reacties bij de uitgang zowel van deelnemers als van ouders waren in elk geval overweldigend positief.

Met speciale dank aan: Jumbo Wahle, Tim, André, Timo, Roald, Tijn, Maurice, Tim, Hidde, Carla, Seda, Katy, Roger, Jacques, Simone, Irving, Leo, Bert en Wim

Wij zijn The Red Caps: Gezellig, gepassioneerd en goed.

Namens bestuur, evenementencommissie en TC.

Ingrid, Joëlle en Laszlo